This is my story in a nutshell!
My Story
Current location : Rotterdam, NL




Door mijn Indonesisch Fillipijns en Thaise achtergrond (van vader’s kant) – mijn Cafuzo en Barbadiaanse roots (van moeder’s kant) heb ik kookkwaliteiten en etiquettes van verschillende continenten meegekregen.
In de keuken staan, is mij met de paplepel ingegoten.
Toen ik nog klein was had mijn moeder een catering service aan huis. Ze stond in de ochtend tot ‘s avonds laat in de keuken en kookte allerlei lekkere gerechten. Ze kookte altijd extra zodat wij er ook van konden smullen. Van een driegangenmenu tot aan verschillende zoetigheden was het in de keuken elke dag een feestje!


Nu een aantal jaren verder breng ik het grootste deel van mijn leven in de keuken door – meestal in mijn batik kimono. Ik houd van koken, koken is een daad van liefde.
Ik raak geïnspireerd van andere mensen die zo kunnen genieten van eten, mensen die vreugde vinden door middel van eten.
De meeste mensen kennen mij van mijn offline kookworkshops.
Door de lockdown in 2020 waren de fysieke kookworkshops niet meer mogelijk en is het idee ontstaan van de kookworkshops online cursussen te maken.
Lekker eten is voor mij heel belangrijk, maar nog belangrijker is dat de gerechten hun authenticiteit behouden. Neem de tijd om te koken, dan zal het ook veel lekkerder smaken dan het allemaal snel op tafel te willen krijgen.
Menig mensen zijn te gehaast en rennen van hot naar her. Ze nemen niet eens de tijd om te eten, laat staan om te koken. Koken is mijn passie. Ik houd van de authentieke Indonesische keuken. Niet de Indonesische keuken dat aangepast is aan de Europese smaak. De gerechten moeten hun authenticiteit behouden. Daarom ga ik jou dan ook de traditionele gerechten uit de Indonesische keuken leren die ik heb meegekregen uit mijn Indonesische kooktraditie.
Na het volgen van de cursussen, het proeven van de authentieke smaken en het ruiken van de exotische geuren in je eigen keuken, zal je je wanen in Bali.
Nadiéne x Imbah Catering
Naast de online cursussen biedt What’s Cooking Course sinds 2023 ook de cateringservice voor de rijsttafels.
Imbah catering biedt authentieke Indonesische rijsttafels voor bruiloften, verjaardagsfeestjes, private dinner parties, drop off catering, zakelijke lunch meetings en andere gelegenheden.
(Nadiéne & team verzorgen de catering tot 50 personen)

- Positive thinking
- Pushing forward
- Nutritious meals
- Money mindset
- Long workouts
- Planning things ahead
- Small minded behaviour
- Big attitudes
- Comparing eachother (in a negative way)
- Judging people
- Long meetings that could have been short coffee convo’s
- Pleasing people when it’s draining energy

