A La Carte Course

Zet een authentieke 3 gangenmenu op tafel!

Zet een authentieke 3 gangenmenu op tafel!

 

Dinner parties! Heerlijk met familie en vrienden aan een lange tafel. Bij elkaar komen, gezelligheid, lekker eten, vooral lekker eten en drinken. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Natuurlijk heb ik mijn favoriete recepten verzameld voor mijn dinner party.

Van een grote kom Indonesische kippensoep tot een uitgebreide rijsttafel. En nu is zeker je vraag, what’s for dessert?

In de A la Carte Course is het nagerecht: Pisang Goreng!

Heb jij binnenkort ook een dinner party, evenement of speciale gelegenheid en wil je je gasten verrassen met een 3 gangenmenu?

Meld je dan aan voor de A La Carte Course.

De A La Carte Course is een Indonesisch 3- gangenmenu cursus waarin ik je het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht ga leren, zodat je helemaal klaar bent voor jouw dinner party!

Stuur je gasten maar alvast een uitnodiging, because this dinner party is going to be epic!

Ben je er klaar voor? Doe je schort aan, je masterchef muts op en let’s cook together!

Dit is wat je gaat leren!

Ik heb een 3-gangenmenu voor je samengesteld waarin je het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht gaat leren.

In de A la Carte Course leer ik je:

 

 

Dit is wat je gaat krijgen?

 

Tekstboek

In de A La Carte Course krijg je in totaal 14 video’s

Alle recepten en bereidingswijze uitgeschreven

Bonus recept – Soto Resah

Leftover recept – Soto Mie

Indonesische woordenlijst

De gezondheidsvoordelen van voeding

uitleg keukengerei Indonesische keuken

GOODIE BAG

 

In totaal leer ik je 3 verschillende soto’s op tafel te zetten

De feestelijke rijsttafel Nasi Kuning (11 gerechten)

De Pisang Goreng

De A La Carte Course bestaat uit:

Soto Ayam twv € 90,75

Rijsttafel Nasi Kuning twv € 453,75

Pisang Goreng twv € 60,50

Hey Masterchef! Are you ready? Let's cook together!

€ 514,25

(inclusief 21% btw)

(Investeer in 3 termijnen)

Over Nadiéne Sandhora

Nadiéne @whatscookingcourse was al van jongs af aan in de keuken te vinden. Doordat haar moeder een catering had bracht ze uren in de keuken door en genoot ze van al het lekker eten. De meeste mensen kennen Nadiéne dan ook van haar offline kookworkshops. Door de lockdown in 2020 waren de fysieke kook workshops niet meer mogelijk en heeft ze van de workshops online kook cursussen gemaakt. 

Als dochter van een executive chef, houdt Nadiéne bij elk Indonesisch gerecht dat ze maakt tradities levend. Nu deelt ze het plezier van het zelf maken van Soto’s tot aan uitgebreide rijsttafels met haar recepten en praktische video demonstraties. Leer hoe je jouw eigen voorgerecht, hoofdgerecht en verschillende snacks kunt maken, waaronder loempia’s, rissoles en nog veel meer.

Proef en ruik de exotische geuren in je eigen keuken.

Breng de geuren van het eiland naar huis!

Dit is iets voor jou als……

 

L

Als je klaar bent om in het diepe te springen en die uitgebreide rijsttafel te maken.

L

Als je je dinner parties een boost wilt geven.

L

Als je iedereen versteld wilt doen staan met je kookkunsten! (Dat had je niet gedacht he! I can definitely cook! It’s easy peasy!)

L

Als je next level wilt gaan met je avondeten en je de exotische geuren en authentieke smaken in huis wilt halen.