Apéro Course

Savory Twist or Traditional Sweets
Heb je trek in iets zoets of zouts? Of misschien wel allebei.
Wil je iets anders dan alleen maar een kaasplankje?
Natuurlijk heb ik mijn favoriete recepten verzameld voor mijn borrelparty.
Wil je je gasten verrassen met verschillende indonesische hapjes die je zelf hebt gemaakt?
In de Apero Course leer ik je 4 hartige en 4 zoete snacks.
Of je nou kiest voor hartig of zoet, ik heb 8 heerlijke Indonesische nagerechten uitgezocht, die ik je allemaal ga leren. Dus heb jij binnenkort een borrel party en wil je je gasten verrassen met een Indonesische borrelplank voor een gezellige Apéro avond?
Meld je dan hieronder aan! I can’t wait to cook together with you.
Dit is wat je gaat leren
Je gaat 4 hartige snacks en 4 zoete snacks leren maken.
De 4 hartige snacks zijn: Risoles + Indonesische kroket, Loempia, Sate, Perkedel
De 4 zoete snacks zijn: Lemmet, Pisang Goreng, Dadar Gulung, Kue Lapis
Als BONUS krijg je 3 Indonesische dessert drankjes erbij.
De kokos drank Dawet en de 2 dessert drankjes Es Kelapa Muda en Es Teler

Module 1 - Sate Ayam
In deze module leer ik je de Sate Ayam. Ik laat je ook zien dat je de sate niet alleen van kip hoeft te maken.
Module 2 - Loempia
In deze module leer ik je stap voor stap hoe je het beslag maakt voor de loempia en natuurlijk de vulling. Ben je vegetarisch? No problem. Je kan nog steeds genieten van je loempia. Ik laat je in deze module zien hoe ik dat doe.
Module 3 - Rissoles
In deze module leer ik je de rissoles of risoles en krijg je als bonus het recept de Indonesische kroket.
Ben je vegetarisch? Dan laat je het vlees gewoon weg.
Module 4 - Lemmet
In deze module leer ik je niet alleen de lemmet.
Als je vulling over hebt laat ik je zien wat je met de overgebleven vulling kan doen.
Module 5 - Kue Lapis
In deze module leer ik je de kue lapis. Er zijn 2 manieren om dit te maken.
In deze cursus leer ik je de makkelijke versie.
Module 6 - Perkedel Ketang
In deze module leer ik je de aardappel balletjes die je als snack kan eten maar ook bij je rijsttafel.
Module 7 - Pisang Goreng
In deze module leer ik je hoe de gebakken banaan een crunchy bite krijgt.
Module 8 - Dadar Gulung
In deze module leer ik je hoe je de Indonesische gevulde pannekoeken maakt.


Dit is wat je gaat krijgen
In de Apéro Course krijg je 9 video’s
De recepten en bereidingswijze uitgeschreven
Indonesische woordenlijst
De gezondheidsvoordelen van voeding
uitleg keukengerei Indonesische keuken
Goodie Bag
BONUS recepten
Indonesische kroket
Dawet kokos drankje
Es Teler en Es Kelapa Muda
De Apéro Course bestaat uit:
Risoles twv €119,79
Loempia twv €119,79
Sate Ayam twv €119,79
Perkedel twv €60,50
Lemmet twv €119,79
Pisang Goreng twv €60,50
Dadar Gulung twv €60,50
Kue Lapis twv €60,50
Oh my snack! I want this!
€ 635,25
(inclusief 21% btw)
(investeer in 3 termijnen)


Over Nadiéne Sandhora
Nadiéne @whatscookingcourse was al van jongs af aan in de keuken te vinden. Doordat haar moeder een catering had bracht ze uren in de keuken door en genoot ze van al het lekker eten. De meeste mensen kennen Nadiéne dan ook van haar offline kookworkshops. Door de lockdown in 2020 waren de fysieke kook workshops niet meer mogelijk en heeft ze van de workshops online kook cursussen gemaakt.
Als dochter van een executive chef, houdt Nadiéne bij elk Indonesisch gerecht dat ze maakt tradities levend. Nu deelt ze het plezier van het zelf maken van Soto’s tot aan uitgebreide rijsttafels met haar recepten en praktische video demonstraties. Leer hoe je jouw eigen voorgerecht, hoofdgerecht en verschillende snacks kunt maken, waaronder loempia’s, rissoles en nog veel meer.
Proef en ruik de exotische geuren in je eigen keuken.
Breng de geuren van het eiland naar huis!
Dit is iets voor jou als…….
Als je iets anders wilt dan alleen maar een kaasplankje op je vrijdagmiddag borrel.
Als je voor het nagerecht (dessert) tijdens je dinner party iets anders wilt hebben dan alleen maar gebak.
Als je iets anders wilt drinken.
Als je verzot bent op cocktail kokos dessert drankjes
