Bowl of wellbeing!

Ben je die boterham zat en wil je voor de lunch een snelle Indonesische maaltijd salade maken?

Download hieronder mijn mini receptengids en verwen je smaakpapillen!

Indonesische salades binnen 30 min op tafel!

Met verse ingrediënten en gedurfde smaken zijn het  overheerlijke gerechten die indruk zullen maken op je gasten.

Maak het voor een speciale gelegenheid, gewoon voor bij de lunch of serveer het met familie en vrienden thuis – iedereen zal genieten van de heldere kleuren en heerlijke Indonesische smaken.

Lontong Tahu Kupat

Lontong Kupat Tahu is een speciaal gerecht dat veel ingrediënten combineert met verschillende smaak texturen. Dit is een recept dat je moet proberen. Je kan natuurlijk de kipfilet weglaten als je geen vlees eet. Lekker snel voor de lunch of als je druk ‘on the go’ bent.

Petjel (Pecel)

Petjel is een traditioneel gerecht van oorsprong uit Java, en is vooral populair in Midden en Oost-Java. Het is een bescheiden gerecht en bestaat uit gekookte groenten overgoten met een lekkere Indonesische pindasaus sambal. Simpel en gezond. Pecel kan je makkelijk als side dish voor bij het avond eten maken.

Gado Gado

Gado Gado – leuk om te zeggen, heerlijk om te eten, deze traditionele Indonesische salade is een gemengde salade van verschillende groenten. “Gado Gado” betekent “mix-mix”, wat geschikt is voor dit veelzijdige gerecht dat met elke mix van groenten kan worden gemaakt en met elke side dish snack kan worden gegeten.

Let’s Mix and Match this Bowl of Wellbeing

Tip

Je kan de Gado Gado salade uit de receptengids ook met de snack Perkedel Ketang eten als een side dish.

In de Mini Course – Le Petit Apéro leer ik je hoe je deze snack kunt maken.