Deze cursussen zijn nu te koop
Are you ready? Let’s get cooking!

Entrée Course - Soto Ayam
In de Entrée Course leer ik je in totaal 3 soto’s. De Soto Ayam, Soto Resah en Soto Mie.
Voor wie: Als je niet eenzijdig wilt koken, als je wilt koken met verse kruiden, meer plezier wilt hebben in het koken. Met meer vertrouwen in de keuken wilt staan.

A La Carte Course
In de A La Carte Course leer ik je 3 Soto’s, de rijsttafel Nasi Kuning en de Pisang Goreng.
Voor wie: De studenten, de ouders en de carriere tijgers die geen tijd hebben. Als je een 3 gangenmenu binnen een mum van tijd op tafel wilt zetten voor je dinner party.

Apéro Course
In de Apéro Course leer ik je 8 snacks. Houdt je van Savory en Sweet. Ik leer je allebei.
Voor wie: Als je snacks wilt maken voor je gasten en niet altijd een kaasplankje op tafel wilt zetten. Voor de carrieretijgers die van borrelen houden.
Begin vandaag voor € 635,25
Mini Course - Le Petit Apéro
Discover how to host ‘Le Petit Apéro’ with delicious Indonesian bites!

Apéro Bites
Als je je afvraagt wat je kan verwachten bij een Indonesisch Le Petit Apéro dan is er één woord waar ik aan denk en dat is gezelligheid.
Het idee van l’heure de l’apéro is bijpraten, netwerken, kletsen en ontspannen. Het draait allemaal om het moment, het genieten van een kokosnoot drankje en lekkere hapjes in het gezelschap van vrienden, familie en de mensen die je upliften.
Als het gaat om de selectie van snacks heb ik enkele lichte hapjes voor de Mini Course samengesteld die zeker niet vullend zijn maar wel heel lekker om je vingers bij af te likken.
Le Petit Apéro kan ook als voorgerecht bij een etentje geserveerd worden of als side dish voor bij de maaltijd salade.
Ben je benieuwd naar wat je in de Mini Course kan verwachten?
Begin vandaag voor € 47
Heb je vragen?
Je mag me altijd een mailtje sturen, een whatsapp bericht of DM via Instagram.