The Main Course Experience

Stel je eens voor! Je ligt op het strand in Bali, luisterend naar de golven, ondergedompeld in de hete zon die je huid net niet verbrandt, genietend van de aanraking van de zeebries die waait…Dat is die Balinese Breeze. Stel je eens voor sitting in silence mediterend op het strand voor een Balinese tempel, met de oceaan en zonsondergang als achtergrond. Stel je eens voor dat je midden op een Balinese dorpsmarkt loopt genietend van de beste ingredienten en gerechten die het eiland te bieden heeft.

Wees welkom en stap binnen in de Main Course Experience!

Cook, Eat, Pray and love

Nadiéne Sandhora

Heb je vragen?

Je mag me altijd een mailtje sturen, een whatsapp bericht of DM via Instagram.

Over Nadiene Sandhora

Nadiéne @whatscookingcourse was al van jongs af aan in de keuken te vinden. Doordat haar moeder een catering had bracht ze uren in de keuken door en genoot ze van al het lekker eten. De meeste mensen kennen Nadiéne dan ook van haar offline kookworkshops. Door de lockdown in 2020 waren de fysieke kook workshops niet meer mogelijk en heeft ze van de workshops online kook cursussen gemaakt. 

Als dochter van een executive chef, houdt Nadiéne bij elk Indonesisch gerecht dat ze maakt tradities levend. Nu deelt ze het plezier van het zelf maken van Soto’s tot aan uitgebreide rijsttafels met haar recepten en praktische video demonstraties. Leer hoe je jouw eigen voorgerecht, hoofdgerecht en verschillende snacks kunt maken, waaronder loempia’s, rissoles en nog veel meer.

Proef en ruik de exotische geuren in je eigen keuken.

Breng de geuren van het eiland naar huis!